Onze Diensten

Glasbewassing

Wij wassen zowel traditioneel op een ladder, met hoogwerkers of door middel van een telescopisch glasbewassingssysteem en osmose water. Wij maken niet alleen uw ramen schitterend schoon, wij nemen hierbij ook uw kozijnen mee.

Dakgootreiniging

Niet goed onderhouden dakgoten vergroten het risico op lekkage en daaruit voortkomende schade zoals rottende kozijnen of verkleuring van uw muren door vocht. Door het regelmatig laten reinigen van uw dakgoten wordt lekkage en schade door verstopte goten voorkomen en verlengt u de levensduur van uw woning.

JCSS Gevelreiniging

Gevelreiniging

Om lang van uw gevel te genieten, is goed onderhoud van de gevel van essentieel belang. Na een goede onderhoudsbeurt ziet de gevel van uw pand er weer uit als nieuw.

Vloeronderhoud

Voor een optimale conditie en levensduur van uw vloeren is het van belang deze goed te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren er schitterend schoon uitzien en schoon blijven.

JCSS Regulier Schoonmaakonderhoud

Regulier Schoonmaakonderhoud

Ook voor de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf of gebouw kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor dagelijks schoonmaakonderhoud? Wij kunnen dit voor u verzorgen met een schoonmaakplan afgestemd op uw specifieke wensen.

Reiniging Bouw- & Winkeloplevering

Door een grondige opleveringsschoonmaak zorgen we ervoor dat uw pand gebruiksklaar is. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, wij verzorgen een grondige reiniging voor een frisse start.

JCSS Spinbestrijding

Spinbestrijding

Overlast van spinnen en spinnenwebben? Wij zorgen ervoor dat uw woning of pand weer geheel spinvrij is.